Se Schnytlikem v kuchyni

  Next Post:

S novým rokem v novém kabátě

Nový rok se blíží mílovými kroky a s ním i spousta změn. Jednou z nich je tedy i výměna původního poznámkového bloku, za nový a lepší (doufám).
Všemu čtenářstvu bych chtěla poděkovat za
přízeň a čas, který sem tam, stráví pročítáním mých plků.

Přeji Vám klidné, beznehodové, Vánoce a šťastný nový rok.
Vaše Schnytlík

PS: Za tohle všechno může čarovný tučňák Merlin :) I jemu velký dík.

Posted in Jen tak... 15 years, 4 months ago at 12.00.

14 komentářů

14 komentářů

  1. Gratuluju k novému domečku a přeju krásné Vánoce! :)

  2. Přeji krásné a klidné svátky strávené v milé společnosti.

  3. Lucka_B Pro 25th 2008

    Schnytlíku, to koukám:-) A ta zlatá prasátka jsou nádherná. Také přeji, aby tvoje Vánoce byly klidné a bez (hlavně kuchařských:-) průšvihů a aby ti rok 2009 přinesl mnoho dalších čtenářů.

  4. Schnytli, paráda paráda paráda!!!:)

    Přeju tvým novým stránečkám spoustu spokojených čtenářů a tobě spokojenost a radost při jejich tvorbě!!!:)

    A ať máš pořád takovou chuť vařit, péct a smažit, ráda k tobě chodím (i když nestíhám už psát tak jak bych chtěla).

    Diny

    PS: Na jaře nebo v létě zase Lipovka, ju? ;)

  5. Supr dáreček ;-)
    Doufám, že se taky jednou odhodlám k vlastnímu webu, ale je to složitější než blog. Naše stránky by si vylepšení určitě zasloužily, na blogu si člověk nemůže moc vyskakovat, plno věcí tam nejde udělat. Představa by byla, tak se chystám zakoupit nějakého rádce, pročíst, prozkoušet a snad se to taky naučim. V okolí neznám nikoho, kdo se v tom pořádně vyzná a vypomohl by :-(
    Ať ti to tu krásně vaří ;-)

  6. Gratuluji k pěkným novým stránkám, Schnytlíčku, a přeji spoustu nových nápadů a stálou výdrž k jejich realizaci. Ať se Ti tu dobře kulinaří! :o)

  7. mish, Helli a Lucko_B, dodatečně děkuji za přání a doufám, že i vy jste svátky prožily v klidu a pohodě. Krásný nový rok!

  8. Diny, moc a moc děkuji za přání a doufám, že Lipovka vyjde dříve než později :o) Ať je nový rok lepší než ten, se kterým se dnes rozloučíme!

  9. Bali a Yvo, děkuji za přání. Momentálně jsem v kuchyni nebyla celý týden a začínám mít strach, jestli se v ní po návratu neztratím. Doufám, že ne a že se podaří realizovat něco, co bude stát za zmínku. Krásný rok bez (kulinářských) nehod!

  10. I já gratuluji k novému domečku na nové adrese. Ať máš pořád hodně elánu a času na to, aby se stránky plnily novými nápady a přinášely nám všem radost :-)

    Schnytlíčku, ať se ti po celý nový rok 2009 jenom zelená! ;-)

  11. Schnytlik, gratulujem k novemu webovemu hniezdocku ! Nech sa Ti v nom dobre vari a nech Ti robi radost (a hlavne nam! :-)))

  12. Milý Schnytlíčku,
    přeju Ti hodně zdraví, trpělivosti a času v roce 2009. Pak budeš mít dost chuti nás lákat na Tvoje dobroty a Tvoje pěkné psaní.
    P.

  13. Pozdě, ale přece, také gratuluji k nové chaloupce. Již nyní září do daleka, tak ať to tak je i na dále. Šťastný celý rok 2009 ! ;-)

  14. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa