Se Schnytlikem v kuchyni

Previous Post:   Next Post:

Dopečeno.

Všeobecně se ví, že Schnytlik moc nepeče. Jednak je na to levá, druhak to u ní doma nikdo moc nejí a péct pro Koblihovu sekretářku se jí taky moc nechce. Nicméně poslední projekt s pracovním názvem „astronaut“ se jí podařil na výbornou. Je na sebe patřičně hrdá a tak se chce pochlubit vlastním peřím. 20.srpna 2009 bylo dopečeno a po malé přestávce se Schnytlik pomalu vrací do kuchyně a tak se již brzy můžete těšit na další zápisky :-)

Posted in Jen tak... 9 years, 5 months ago at 10.13.

10 comments

10 Replies

  1. No načase, osobo :) Takhle se chlubí? S měsíčním zpožděním? Každopádně se budu opakovat a přát vám všem nejlepší a co možná nejjednodušší soužití (ne soužení). A malému domluv, ať tě občas pustí k internetu ;)

  2. Gratulujem a želám veľa veľa zdravíčka! (+ čo najmenej plaču a pre maminu primerane kľudu na varenie .-)

  3. Opravdu neznám nic sladšího, než dětské ručky a nožky. (No dobrá… oni jsou celí sladcí!) Gratuluji a těším se na nové články, kde se ty baculaté pacičky snad objeví častěji. :o)

  4. To je ale krásná zpráva! A soudě podle pacek i velmi krásný pekařský počin :). Moc gratuluju a přeju všechno nej a nej!

  5. To je ale krásné překvapení! Přeji vám všem hodně zdraví a štěstí :-)
    P.

  6. Díky všem :)
    Pacinky jsou neodbytné a moc příležitostí k hokusům v kuchyni nedávají, ale to se časem vyladí ;-)

  7. Ať prcek roste, tobě to vaří a všem chutná!
    Nebude to tu teď samá kašička?
    ;-)

  8. Bali neboj, kašičkové království zde rozhodně nevznikne! ;-)

  9. Sice se zpožděním, ale upřímně : ať se má mrňousek k světu, přeju oběma hlavně zdraví a celé rodince pohodu.
    I když teď určitě není zdaleka tolik času a jiné věci jsou důležitější, věřím, že zde budeme zase nacházet řadu excelentních fotek, nápaditých reportáží a neokoukaných, originálních receptů.
    Chodím si sem moc ráda pro inspiraci a často pro dobrou náladu.
    :-)

  10. alaudo, moc a moc díky za milá slova!
    Času není nazbyt, ale společnými silami se snažíme se moc neflákat :) (a třeba mi z něj vyroste kuchař s velkým K ;-))